Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hovedentreprise

Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter, og her er HAANDVAERK leveringsdygtig.

Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, og vi påtager os hellere end gerne total- eller hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

For hos os er kvalitet en æressag, og det gælder i alt lige fra de små detaljer til det færdige byggeri.

Ved at lægge entreprisen i hænderne på os, får du en samarbejdspartner, der sikrer et problemfrit og fortløbende byggeri, som ikke pludselig går i stå. Det sørger vores gennemarbejdede planlægning samt kompetente og faste underentreprenører for.

Kontakt os

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, og vi tager også gerne en snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi også gerne sender et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.

​Du kan kontakte os på telefon 27 57 41 29​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@haandvaerk.dk